BESPLATNA DOSTAVA LEDA

 

Besplatna dostava leda nikada nije bila jednostavila i lakša. Ako želite kvalitetan proizvod od leda za različite potrebe, mi ćemo vam doneti led u najkraćem mogućem roku.

U pitanju je bezbedan i pre svega zdrav proizvod koji možete konzumirati u piću, ili koristiti za održavanje svežine hrane za posebne prilike. Nekada se satima čekalo da se zaledi kockica leda, ali uz Ice Man firmu to je postalo vrlo jednostavno, brzo i lako.

062 262 212

Najbolja dostava leda

Besplatna dostava leda podrazumeva vašu porudžnibu koju vam mi lično donosimo u vašu firmu, ili na kućnu adresu.  Ono po čemu smo postali poznati jeste kvalitet i brza isporuka kojom ćete sigurno i vi biti zadovoljni.

Na tržištu se nalazimo već neko vreme i posedujemo svu neophodnu opremu za proizvodnju leda kojom opravdavamo svoj kvalitet i visoku profesionalnost.

 

Naša firma Ice Man omogućila je da naša dostava leda pokriva ceo Beograd, osnosno sve opštine odakle možete poručiti led. Ono što nas takođe izdvaja na tržištu, jeste brza isporuka kojom ćete dobiti proizvod u vrlo kratkom roku.

Ono što moramo naglasiti, jeste da koristimo filtriranu vodu za proizvodnju leda kako bi se dobio savršen proizvod. Svaka kockica je savršenog izgleda i savršeno pristaje gotovo svakoj čaši.

 

Naš asortiman robe je raznovrstan i u ponudi su različiti oblici leda za svaku priliku. Bilo da želite led za različite vrste pića, koktele, prezentaciju hrane ili odžavanje svežine namirnica, mi ćemo vam pružiti samo ono najbolje za vas.

Svaka kocka leda doprineće izgledu određenog pića i daće atraktivniji izgled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sve vrste oblika našeg leda zahvaljujući punoći održavaju svoj oblik i čine piće duže hladnim, jer se vrlo lagano tope u čaši.

Budite sigurni da posedujemo sve što je neophodno za održavanje optimalne temperature kako tokom proizvodnje, tako i na putu do vas. Naši proizvodi stižu u željenom obliku, koji se nakon isporuke odlaže u zamrzivač, odakle ga možete vrlo jednostavno koristiti za određenu namenu.

Ice Man firma postaće vaš novi prijatelj koji će vam uvek biti na raspolaganju. Sami odaberite količinu koja vam je potrebna za određenu priliku, a mi ćemo veoma brzo odabiti isporuku na željenu adresu.